ssusannaolssonn

Alla inlägg under januari 2012

Av Susanna Olsson - 8 januari 2012 23:50

Sitter här och fryser som en idiot.. Men ska snart gå och borsta tänderna sen lägga mej under täcket och läsa lite teori tänkte jag. Så jag gjort någon nytta idag. Imon på morgonen ska jag upp till stallet och släppa ut hästarna. Blev inte till och va med Angelina imon då hennes syster fått magsjuka och hon inte ville riskera att vi blev smittade. Lika bra de för magsjuka de vill jag inte ha! Så vi får ses en annan dag när dom är friska igen. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på imon, min sista dag på detta lovet men de lär ju märkas om inte annat. Idag har vi varit borta hos farmor och farfar och ätit och de var jättegott, som all mat farmor gör. Men nu har jag slut på ord så nu får de bli ett godnatt.

Kommer några bilder på min lilla bebis ''lillan'' som jag saknar så in i norden..

                               

De blev ju en hel del bilder men så söt som hon är så kan ni inte tröttna och se på henne, de gör inte jag iaf. Saknar sötnosen såååå!


Av Susanna Olsson - 7 januari 2012 21:36

Jag trodde att de var söndag idag men icke sa Nicke. De är ju lördag idag, så jag ska inte va med Angelina imon utan på Måndag. Så skippa de tidigare inlägget för jag orkar inte ändra på de. Imon ska vi bort till farmor och farfar och käka iaf. Var uppe i stallet och nattade hästarna förut och så var jag borta hos Malin och Henke och lämnade pengar och hämtade foder som dom köpt hem från Vimmerby idag. Hälsade på lilla Heffa också som inte är så liten mer hon vägde 43,5kg igår när Malin vägde henne. Stor  vove!

 

Av Susanna Olsson - 7 januari 2012 09:48

Var uppe i stallet förut och släppte ut hästarna och sen när jag kom hem satt jag mej här vid datorn. Ätit en hel påse gott och blandat som frukost nu.. Fyfan! Måste ändra på mej snart är jag väll ett stort fläskberg hela jag. Ska nog upp till stallet och rida sen. Imon ska jag va med Angelina, var ett tag sen vi sågs så ska bli kul och träffa henne. Sen på Tisdag börjar man praktiken igen...

Findus ♥


Av Susanna Olsson - 6 januari 2012 21:04

Pappa och jag var uppe i stallet på förmiddagen och fixade stallet. När vi kom hem åkte pappa, jag och Matilda till affären och handlade. Efter de åkte vi bort till farmor en stund. Sen har Matilda och jag lagat mat idag. Varma mackor blev de och det var jättegott! Så maten var klar när mamma kom hem från jobbet. Efter vi ätit så åkte vi upp till stallet och släppte in pållarna. Matilda och jag gjorde smoothie förut också, gott som bara den! Nu sitter jag och glor lite på datorn efter lite saker.:) Ajaa.. Ha en bra fredag alla för de ska jag ha. Ska hinna med och rida Tuborg imon också tänkte jag.

       

Av Susanna Olsson - 4 januari 2012 22:47

Glömde att blogga igår så de skiter vi i nu fast jag red Tuborg i skogen igår, bara skritt och trav för han inte har ridits på ett tag. Men de gick bra iaf, dock ville han ju springa lite men de fick han inte för matte denna gång.:) Aja, idag har Matilda och jag varit hos Sanna en sväng vi bakade kladdkaka och kollade på film. Jag hade skrivit fel på kladdkakereceptet och skrivit 1dl mjölk ist för mjöl.. Så ja.. Vi fick hälla i ännu mer mjöl sen för att de skulle bli en smet och de blev ju en kladdkaka till sist. Den gick ju faktiskt och äta också. Var uppe i stallet och gav kvällen förut och nu sitter jag här men ska väll snart stänga ner och läsa lite i dom roliga böckerna ist... Jätte roliga.

 

Av Susanna Olsson - 2 januari 2012 21:34

Sov bort hela förmiddagen idag näst in till, man blir trött av att ligga och prata i telefon och smsa hela nätterna.. Pojkjävel♥

Iaf så har jag inte gjort nått vidare idag var ute och gick en sväng sen har jag varit med mamma till affären. Var uppe i stallet och tränade lite pirelli *stavningen* med Tuborg och de gick bra han skötte sej jättebra den lilla busen.

Imon är de vi som har utsläppet av hästarna så tänkte att jag skulle passa på och rida en sväng på Tuborg i skogen då. Även hinna med och göra nått med Valle.

 

Av Susanna Olsson - 1 januari 2012 17:50

  


Sitter här vid datorn och kollar lite har beställt ett par nya levis jeans och nu väntar jag på att maten ska bli klar. De blir fiskpinnar, potatis och spenat, gott! Sen efter maten ska jag nog åka upp till stallet och ge hästarna kvällen och så. När jag kommer hem blir de film mys hela kvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards